menu Christelijk Kindcentrum het saffier

Christelijk Kindcentrum het Saffier

Wij zijn een christelijk kindcentrum waar ongeveer 225 kinderen genieten van opvang en onderwijs in de leeftijd van 0-13 jaar. Samen zijn wij erop gericht dat kinderen zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken en zich ontwikkelen tot wereldwijze kinderen van God. We hebben daarom veel aandacht voor samenwerken, eigenaarschap en het stimuleren van een onderzoekende houding. Dit allemaal graag in goed contact met ouders om zo het beste te zoeken voor elk kind.

Op dit moment maken we gebruik van een (tijdelijke) huisvesting aan de Overtoom in Stadshagen, achter het winkelcentrum. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een nieuw te bouwen locatie. Dit nieuwe kindcentrum zal in het gebied De Tippe komen, gelegen tussen Westenholte en Stadshagen.

Op deze site vindt u veel informatie over Kindcentrum het Saffier. Mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op of kom langs.

 

Sporten


dinsdag 04 juni 2019

Beweging en gymnastiek zijn belangrijke onderdelen in het onderwijs op het Saffier. En wat is dan leuker om samen te sporten. Door het jaar heen doen de kinderen uit verschillende groepen mee aan sporttoernooien in Stadsahgen en Zwolle.


lees meer

Agenda

23 december 2019
  |  
Kerstvakantie 23 december tot 3 januari
8 januari 2020
  |  
Schoonmaakavond
29 januari 2020
  |  
Studiedag gr. 0 t/m 8 vrij.
17 februari 2020
  |  
Voorjaarsvakantie
 

Onze naam - het Saffier

Hemelsblauw gesteente. Een Saffier is een kostbare edelsteen, transparant en van goede kwaliteit. Eén van de waardevolste stenen die er zijn. Net zoals de steen zijn alle kinderen op het Saffier kostbaar. Wij willen hen opvang en onderwijs geven, van goede kwaliteit en vanuit christelijke waarden en normen. Daar gaan we met elkaar voor. We hopen dat we met elkaar, hoe verschillend we ook zijn, elkaar laten schitteren, ieder op zijn eigen manier.