menu Christelijk Kindcentrum het saffier

Kinderdagopvang bij Integraal Kindcentrum Het Saffier

Op ons kindcentrum vindt u alle soorten dagopvang voor 0 tot 12-jarigen onder één dak. Onze medewerkers hebben allen dezelfde christelijke levensovertuiging. Daarmee sluiten onze normen en waarden aan op die van u. Uw kind vindt hier herkenning, een tweede thuis en een plek om z’n talenten te ontwikkelen.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Werkt u beiden en kan uw kind nog niet naar het onderwijs, dan vangen wij uw kind graag op in onze 0-4 jarigen groep. De ontwikkeling van uw kind staat hier centraal. Bij de kleinsten (tot 1 jaar) houden we het ritme aan van thuis. Vanaf 1 jaar gaan ze mee in het ritme van de groep. Ook in de 0-4 jarigen groep wordt de ontwikkeling van uw kind gevolgd. Daarvoor houden we 1 keer per jaar een 10-minuten gesprek. Verder wordt u op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van uw kind tijdens de haal- en breng momenten en middels het digitale schriftje van uw kind.

Ontwikkeling stimuleren

Met inzet, zorg en vooral veel creativiteit geven we kinderen richting en ruimte. Daarbinnen mogen ze zichzelf ontdekken. En plezier maken, want ook genieten van alles wat de wereld te bieden heeft, helpt hen hun weg vinden. Bij ons verkennen kinderen spelenderwijs hun geloof en de wereld die daarbij hoort. Rennen, springen, dansen, kijken, ruiken, voelen en horen…
De wereld wacht om ontdekt te worden!

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor christelijke kinderopvang en in de toekomst uw kind door laten stromen naar het onderwijs, dat kan bij de aanmelding voor de 0-4 jarigen groep direct geregeld worden. Neem in dit geval contact op met ons voor het maken van een afspraak.